Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Weird Totem, Wise Astronomist, Caldera & Flesh of Gaia at six d.o.g.s


Weird Totem + Wise Astronomist
w/ Caldera + Flesh of Gaia
Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 20:30
Είσοδος: 5 ευρώ

Η Barcode Music παρουσιάζει τους κρητικούς Weird Totem και τους Wise Astronomist σε ένα live παρέα με τους Caldera και Flesh of Gaia.

Οι Weird Totem είναι ένα rock συγκρότημα από το Ηράκλειο της Κρήτης. Από το 2008 μέχρι σήμερα έχουν κάνει μερικές δεκάδες live και δύο κυκλοφορίες, το “Caravans Of Time EP” (2012) και το “A Trace Of Infinite” (2014). Πλέον οι Weird Totem είναι τέσσερις και δουλεύουν το νέο τους υλικό.

https://www.facebook.com/WeirdTotem?fref=ts

Οι Wise Astronomist μπήκαν σε τροχιά το Νοέμβριο του 2013, με επιρροές από τον psychedelic/heavy rock και doom ήχο και ακούσματα όπως Black Sabbath, Pink Floyd, Kyuss, Qotsa, Alice in Chains, Truckfighters, Electric Wizard κ.α. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουν καταφέρει να παίξουν σημαντικά live με συγκροτήματα όπως οι Planet of Zeus, 1000mods, Cosmic Plunge κ.α. Η σύνθεσή τους πριν λίγους μήνες υπέστη αλλαγές και πλέον drummer των Wise Astronomist είναι ο Γιώργος (Jesper) ενώ το μικρόφωνο έχει αναλάβει ο Νίκος Θεουλάκης. Αυτή την στιγμή η μπάντα δουλεύει εντατικά στην ηχογράφηση της πρώτης της ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς, η οποία αναμένεται κάπου στις αρχές του 2016.

https://www.facebook.com/wiseastronomist?fref=ts

Οι Caldera σχηματίστηκαν στην Αθήνα το 2013, αρχικά ως ντουέτο. Ως τρίο, πλέον, βαδιζουν στα μονοπάτια της instrumental post σκηνής, για να παρουσιάσουν υλικό από τον υπό διαμόρφωση πρώτο δίσκο τους.

https://www.facebook.com/calderagr?fref=ts

Οι Flesh of Gaia δημιουργήθηκαν το 2014 μέσα σε ένα δωμάτιο και εξελίχθηκαν μέσα σε ένα studio. Ο ήχος της μπάντας περιστρέφεται γύρω από ό,τι σημαίνει ο όρος atmospheric sludge, αλλά δεν περιορίζεται εκεί. Κινείται από αργά post σημεία με καθαρά φωνητικά σε πιο doom / sludge riffs με βρώμικα growls και heavy μπάσο.

https://www.facebook.com/Fleshofgaiaband

• Διοργάνωση: Barcode Music / barcodefestival@gmail.com


Χορηγοί Επικοινωνίας:
Mtv 
Εν Λευκώ 
avopolis 
ελculture p
opaganda

Περισσότερες πληροφορίες:
six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου