Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Contra Limit | Narcosis | White Circle Live@Second Skin (CONTRA LIMIT: BETWEEN HAY AND GRASS ALBUM RELEASE SHOW)


Οι Contra Limit επιστρέφουν με το πρώτο τους full length album με τίτλο 'Between Hay and Grass'
Τo Release Party στην Αθήνα θα γίνει Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στο Second Skin Club
Μαζί τους οι 'παλιοί' heavy rockers NARCOSIS και οι 'νέοι' grungers White Circle!!

Contra Limit
Οι Contra Limit σχηματίστηκαν στα τέλη του 2008 στην Σύρο, σήμερα όμως η έδρα τους βρίσκεται στην Αθήνα. Έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα παίζοντας σε μικρά και μεγάλα φεστιβάλ και μουσικές σκηνές, ενώ έχουν εμφανιστεί με κορυφαία συγκροτήματα του heavy rock ήχου (The Shrine (USA), Glowsun (FR), Planet of Zeus, Nightstalker, Vodka Juniors, Potergeist, Beggar's Blues Diary κ.α).
Η μουσική τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα κράμα Desert Rock και Rock n Roll. To EP τους 'Four Barrels From an Island' κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 2013, απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και για την προώθηση του πραγματοποίησαν ένα tour σε πάνω από 15 πόλεις της Ελλάδας. Τον Νοέμβριο του 2014 μπήκαν στα The New Fab Liquid Recording Studios για την ηχογράφηση του πρώτου τους full length album, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2015.
NARCOSIS
Οι Narcosis είναι μια Heavy Rock μπάντα από την Αθήνα που ιδρύθηκε το 1998.
Με το πέρασμα του χρόνου η μπάντα ανέπτυξε ένα ύφος ενσωματώνοντας στον ήχο της μια ποικιλία από διαφορετικά στιλ όπως Grunge, Post και Desert Rock.
Με αρκετά live στο ενεργητικό τους σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ, τον Μάιο κέρδισαν την δεύτερη θέση στον τελικό του "Battle Of The Bands" της Αθήνας.
Οι Narcosis έχουν ηχογραφήσει 8 demo/EP και σύντομα κυκλοφορεί και το ντεμπούτο άλμπουμ τους "Road To Infinity".

White Circle
Οι White Circle είναι ένα grunge/punk rock τρίο που σχηματίστηκε στην Αθήνα τον Αύγουστο του 2013 κι αποτελείται από τους: Σάκη Βλαχάκη (φωνή, κιθάρα), Πάνο Δημόπουλο (μπάσο, φωνητικά) και Ντίνο Βατσή (ντραμς).Η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά των White Circle, "Playgrounded", θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2015 και περιλαμβάνει 13 up beat tempo κομμάτια.
Με έντονα παραμορφωμένες κιθάρες και μελωδικές μπασογραμμές που ανοίγουν το δρόμο στις εξάρσεις των τυμπάνων και σε "γρεζάτα" φωνητικά, η μουσική των White Circle ξεχωρίζει για τη δυναμική της και θα σας παρασύρει από το πρώτο άκουσμα σ'ένα πρωτόγνωρο ξέσπασμα ενέργειας.

Είσοδος 5ε
Ωρα 21:00

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου