Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

DEAD SOUTH DEALERS, NARCOSIS, MAD JOHN THE WISE @ An Club, 27.10.15


To i-JUKEBOX.gr και η ‘Over the Top’ Promotion παρουσιάζουν:
A Battle of the Bands special event with

DEAD SOUTH DEALERS • NARCOSIS • MAD JOHN THE WISE

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015, An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια)
Είσοδος: 5€
20:15 Doors open

20:30 MAD JOHN THE WISE
21:45 NARCOSIS
23:00 DEAD SOUTH DEALERS


Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα:

DEAD SOUTH DEALERS

Οι Dead South Dealers δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2013 από τους Βαγγέλη Τσιμπινό (κιθάρα), Νίκο Τσιμπινό (μπάσο) και Παύλο Κρούστη (φωνή). Συνεργάστηκαν με διάφορους μουσικούς διασκευάζοντας κυρίως τραγούδια από όλο το φάσμα του ροκ. Στη συνέχεια προστέθηκαν οι Γιώργος Τσουφαντάρης (κιθάρα) και Βασίλης Κυπριτίδης (τύμπανα) θέλοντας να εκφράσουν τις δικιές τους ιδέες και να δημιουργήσουν τον δικό τους ήχο.
Οι Dead South Dealers ξεκίνησαν τζαμάροντας να ταιριάζουν τα αγαπημένα τους είδη από stoner, southern rock, blues και metal επιρροές, χρησιμοποιώντας τις προσωπικές πινελιές πάνω σε κάθε σύνθεσή τους. Πέντε μέλη με αγάπη για τη rock μουσική χρησιμοποιούν τις πολυετείς εμπειρίες τους και τους ποικιλόμορφους χαρακτήρες τους για να αποδώσουν σε κάθε κομμάτι ένα μέρος του εαυτούς τους. Έχοντας λάβει την 1η θέση στον διαγωνισμό Battle of the Bands – Athens Calling τον Μάιο 2015, ετοιμάζουν το πρώτο τους single, ενώ αμέσως μετά ξεκινούν οι ηχογραφήσεις του πρώτου τους album.

http://www.facebook.com/deadsouthdealers
http://youtu.be/lzfmnialW20

NARCOSIS

Οι Narcosis είναι μια heavy rock μπάντα από την Αθήνα που ιδρύθηκε το 1998. Με το πέρασμα του χρόνου η μπάντα ανέπτυξε ένα ύφος ενσωματώνοντας στον ήχο της μια ποικιλία από διαφορετικά στιλ όπως grunge, post και desert rock. Με αρκετά live στο ενεργητικό τους σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ,​ ο​ι Narcosis έχουν ηχογραφήσει 8 demos/EPs και σύντομα κυκλοφορεί και το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Road to Infinity”. Line up: Κώστας Παππάς (φωνή/κιθάρα), Γιάννης Τούσσας (μπάσο), Μάνος Σπιτιέρης (κιθάρα), Παύλος Κουναλάκης (τύμπανα​).

http://www.facebook.com/Narcosis.gr
http://www.reverbnation.com/narcosistheband
http://youtu.be/_EdvLFfGkdk
http://youtu.be/wZ4D3g16snY
http://youtu.be/qu_drmu14RM

MAD JOHN THE WISE
Οι Mad John the Wise είναι ένα progressive metal/rock συγκρότημα από την Αθήνα. Ξεκίνησαν το 2011 όταν ο Δημοσθένης έψαχνε μουσικούς ώστε να σχηματίσει μια καινούρια μπάντα. Πρώτα μίλησε με το Δημήτρη και τον Ορέστη, δυο καλούς φίλους και συμφοιτητές στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αυτοί κάλεσαν τον Σπύρο με τον όποιο είχαν παίξει μουσική στο παρελθόν και οι 4 τους μαζεύτηκαν για πρώτη φορά στις 3 Νοεμβρίου του 2011 και έκαναν φασαρία. Από τότε παίζουν μαζί μουσική. Έχοντας ποικίλα ακούσματα, από punk σε stoner και από metal σε folk, αποφάσισαν να παίζουν μουσική χωρίς περιορισμούς ως προς το είδος και να αφήσουν τον τρελό-Γιάννη το σοφό να τους οδηγήσει όπου αυτός ήθελε. Η μπάντα ηχογράφησε το πρώτο ομώνυμο ΕP της το 2014, ενώ αυτή την περίοδο ετοιμάζεται να ηχογραφήσει καινούριο υλικό. Σύνθεση: Δημοσθένης Ιωάννου (κιθάρα/φωνή), Ορέστης Κατσαρός (μπάσο), Δημήτρης Ντόλκας (κιθάρα), Σπύρος Στεφανής (τύμπανα).

http://www.facebook.com/MadJohnTheWise
http://soundcloud.com/mad-john-the-wise
http://madjohnthewise.bandcamp.com


Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.i-JUKEBOX.gr
http://www.facebook.com/overthetop.promotion
http://www.anclub.gr


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
http://www.rockway.gr
http://www.rockgreece.gr
http://www.hardmusic.gr
http://www.beater.gr
http://www.fullthrottleradioshow.blogspot.gr
http://www.evart.gr
http://www.straightonmusic.com
http://www.musicmash.gr
http://www.reckoninghour.com
http://www.p314.gr
http://www.kourdistiri.gr
http://www.summerrainradio.blogspot.gr
http://www.bbrweb.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου