Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Bus the Unknown Secretary, Hungry Dukes, The Burning Stone & Loadout || The Crow Club || 27.11.2015Bus the Unknown Secretary, Hungry Dukes, The Burning Stone & Loadout
Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015
The Crow Club (Σινώπης 27, Αθήνα)
Πόρτες: 22:30 – Είσοδος: 3euro

Η Barcode Music παρουσιάζει τους Bus the Unknown Secretary, Hungry Dukes, The Burning Stone & Loadout στο The Crow Club (ex- Jasmin, Σινώπης 27, Αθήνα).

Event page: https://www.facebook.com/events/868930933215136/
Line-up
  • Bus the Unknown Secretary
  • Hungry Dukes
  • The Burning Stone
  • Loadout
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
  • Ταμείο : 3 euro
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Bus the Unknown Secretary

Oι Αθηναίοι busταρδορόκερς με Σατανικά ένστικτα, ενεργό λαιβικό χαρακτήρα και δισκογραφία τα 2 τελευταία χρόνια ''The Impious Tapes'' και ''The Cross'' EP's (και τα δύο, μέσα στο 2014 σε δική τους παραγωγή). Ζούνε απο το 2011 και δημηουργούν στο υπόγειo studio τους, ψυχωτικές και τσαμπουκαλεμένες συνθέσεις, ανάλογα με τα γούστα τους. Τα μονοπάτια τους ειναι αυτά που έχτισαν κάποτε οι Black Sabbath, οι MC5,
οι Mercyful Fate, οι Holocaust και αλλοι. Και είναι σήμερα εδώ στιβαροί και ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΙ!

https://www.facebook.com/pages/Bus-the-unknown-secretary/353747218037778

Hungry Dukes

Οι Hungry Dukes είναι μια Blues-Rock’n’Roll μπάντα από τον Πειραιά, που σχηματίστικε το Μάρτιο του 2013. Τον Ιανουάριο του 2014 το πρώτο DIY EP με τίτλο “There Will Be No Other Time” κυκλοφόρησε και τον Μάιο του 2015 η πρώτη ολοκληρομένη δισκογραφική δουλεία της μπάντας κυκλοφόρησε με τον τίτλο “Hungry Dukes”.

https://www.facebook.com/HungryDukes?fref=ts

The Burning Stone

Οι The Burning Stone είναι μια Heavy Rock μπάντα που δημιουργήθηκε από τον Γιώργο Τριανταφυλλίδη (Κιθάρες-τραγούδι) και Ηλία Τσάρα (κιθάρα). Αργότερα ο Δημήτρης Πάσχος (μπάσο) και ο Μανώλης Δελέντας (drums) μπήκαν στη μουσική ομάδα, ο στόχος του συγκροτήματος είναι το βαρύ ροκ σε συνδυασμό με stoner rock και metal. Δύο κομμάτια έχουν κυκλοφορήσει και η μπάντα είναι στη διαδικασία της ολοκλήρωσης του ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο "Cast the First Stone".

https://www.facebook.com/theburningstoneband?fref=ts

Loadout

Οι Loadout ειναι μια stoner rock groove metal μπαντα που δημιουργήθηκαν στο τέλος του 2013 με επιρροες απο hard rock και sludge.

https://www.facebook.com/LoadOutBand?fref=ts

***

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Full Throttle (Radio Show)
I-Jukebox.gr
M-Word Radio
Rockinathens.gr
Rockway.gr

LINKS:
***
***

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου