Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

The Darkstar & Project Zeroed Live at six d.o.g.s


The Darkstar & Project Zeroed Live

Κυριακή 16 Νοεμβρίου

Πόρτες: 21:00 - Έναρξη: 21:30
Eίσοδος: 5 ευρώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Οι The Darkstar μετρούν πλέον 10 χρόνια ύπαρξης και με αφορμή αυτό το γεγονός, ξεκινούν έναν νέο κύκλο ζωντανών εμφανίσεων με εφαλτήριο αυτήν της 16ης Νοεμβρίου στο ανακαινισμένο gig space του six d.o.g.s.

Η κυκλοφορία του rock’n’roll-to-the-bone full length album “Our Darkest Secrets” σε ανεξάρτητη παραγωγή, τον Νοέμβριο του 2013, αλλά και οι πάμπολλες ζωντανές τους εμφανίσεις στο πλευρό των Avril Lavigne, Agnostic Front, Converge, Cataract, Angel Crew, Backfire, Stretch Armstrong, Murphy's Law, Sick Of It All, Norma Jean, Poison the Well και Nightstalker (Official) μεταξύ άλλων, αποτελούν μία εγγύηση για όσους αποφασίσουν να παραβρεθούν στο συναυλιακό στέκι της οδού Αβραμιώτου, το βράδυ της Κυριακής, παραμονή της αργίας της 17ης Νοεμβρίου.

Η μουσική των The Darkstar έχει αναφορές σε όλο το φάσμα του σκληρού ήχου, καθώς δεν διστάζουν να πειραματιστούν με metalcore, mathcore αλλά και παραδοσιακές hardcore φόρμες, προσδίδοντας όμως πάντα στο υλικό τους μία rock’n’roll χροιά και αισθητική, που πότε φλερτάρει με το grunge rock, και πότε μπολιάζεται με τις ανεβασιάρικες party rock διαθέσεις των Hellacopters.

Οι The Darkstar είναι δεμένοι, γκρουβάτοι, χορευτικοί και άκρως αλητόβιοι και αυτό ακριβώς έρχονται να μεταδώσουν σε όσους παραβρεθούν σε αυτή τη πρώτη εμφάνισή τους στο six d.o.g.s., στην οποία –φήμες λένε πως- θα ακουστεί και νεότερο υλικό από τον επερχόμενο –ακόμη μη ηχογραφημένο- δίσκο τους. Μη τους χάσετε για κανέναν λόγο.

***

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι alternative metallers Project Zeroed, προσφέροντας λίγες γλυκόπιοτες, groovy μελωδίες, πριν από τον rock’n’roll ανεμοστρόβιλο των The Darkstar.

***

LINKS:
www.trailblazerrecords.com
www.facebook.com/DearDarkstar
www.facebook.com/projectzeroed

***
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Trailblazer Records: trailblazer.recs@gmail.com

***

Χορηγοί Επικοινωνίας:
MTV Greece
En Lefko 87.7 (official)
Avopolis Music Network
ελculture.gr
Popaganda
Rockway.gr
Rock Overdose Energy fm 101

***

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου