Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

06/12/14Beyond Perception+Void Droid+Adamas(IT)+Ibridoma(IT) Patra@Memphis Rock Bar



Η ανεξάρτητη πολιτιστική κίνηση Pandora's Box Booking παρουσιάζει τους Beyond Perception , Void Droid , Ibridoma(IT) , Adamas(IT) σε ένα μοναδικό live στο Memphis Rock Bar
Karaiskaki 128, 26221 Patra
Doors: 20.30
Start: 21.00
Damage:4e+Beer

Pandora’s Box Booking: https://www.facebook.com/pandorasboxbookingeu

Memphis Rock Bar : https://www.facebook.com/MemphisRockBarOfficial

Facebook Event Link: https://www.facebook.com/events/1035151873177681/

Beyond Perception : https://www.facebook.com/beyondperceptionofficial

Οι Beyond Perception σχηματίστηκαν το καλοκαίρι του 2004 και ηχογράφησαν το πρώτο τους self-released demo ως μία progressive/metal μπάντα. Με τον καιρό ο ήχος τους εξελίχθηκε επηρεασμένος κυρίως από Sludge / Hardcore / Stoner / Southern και Metal ήχους.

Έχουν κυκλοφορήσει 2 LPs, τα "The final descent" (Casket Music/Copro Records UK, 2008) και "Blood & Whiskey" (DSN USA, 2010), αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές από περιοδικά όπως τα Metal Hammer UK ,Kerrang & Terrorizer, ενώ έχουν περιοδεύσει με επιτυχία σε Αγγλία, Ιρλανδία και Ελλάδα. Έχουν μοιραστεί την σκηνή με μπάντες όπως οι Spiritual Beggars, Annihilator, Ava Inferi (Rune Eriksen Doom Project, Mayhem, Aura Noir), Nightstalker, Suicidal Angels, και πολλούς άλλους.

Τον Μάιο του 2014 υπέγραψαν συμβόλαιο με την ανεξάρτητη αμερικανική δισκογραφική Turkey Vulture / Bungalo Records με φυσική και ηλεκτρονική διανομή σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω του ομίλου Universal Music Group.


Void Droid: https://www.facebook.com/VoidDroid

Οι Void Droid είναι ένα Heavy Rock/southern metal σχήμα με έδρα την Πάτρα. Δημιουργήθηκαν τον Οκτώβρη του 2012 και ξεκίνησαν να γράφουν την δικιά τους μουσική διαμορφώνοντας παράλληλα τον ήχο τους Μετά από κάποιες live εμφανίσεις ,τον Μάρτιο του 2013 ηχογράφησαν το 1ο τους Demo με τίτλο "Void Droid". Από τα τέλη Αυγούστου 2013,ακολούθησε ένα mini greek tour σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας μαζί με πολλούς φίλους. Έχουν μοιραστεί την σκηνή με μπάντες όπως Orange Goblin , Planet Of Zeus και Nightstalker.
Μέσα στο 2015 η μπάντα θα κυκλοφορήσει το πρώτο της album (σύντομα περισσότερες
πληροφορίες).


Ibridoma (IT): https://www.facebook.com/ibridomaofficial

Σχηματιστήκαν το Μάρτιο του 2001 από τον Alessandro Morroni. Έλαβαν μέρος σε αρκετούς μουσικούς διαγωνισμούς και έτσι κέρδισαν σε αρκετούς από αυτούς όπως στον ROCK AROUND THE ROAD 2004 το πρώτο βραβείο. Το 2005 κυκλοφόρησαν το EP Lady Of Darkness, αποκτώντας μια σύμβαση διανομής στις ΗΠΑ. Έχουν παίξει σε περιοχές όπως η Πορτογαλία, Σλοβενία, Ιταλία κα. Έχουν μοιραστεί την σκηνή με μεγάλα ονόματα όπως οι Manowar, Arch Enemy, Kamelot, Virgin Steel κα. Το άλμπουμ τους "Night Club"κυκλοφορεί από την SG Records αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές παγκόσμια.


Adamas(IT): https://www.facebook.com/adamasmetalband

Ξεκίνησαν το 2007 από τον Luigi Castellani. Έκαναν την πρώτη τους δισκογραφική απόπειρα με το ντεμπούτο EP "EXARCO."Στο τέλος του 2008 υπογραφούν συμβόλαιο με την Dark Tower Records. Λίγο αργότερα το αlbum full-lenght "Evil All Its" κυκλοφορεί με την υποστήριξη της BPA Records & Andromeda Rocks distribution. Έχοντας παίξει σε περιοχές όπως η Ιταλία, Ιρλανδία ,Ηνωμένο Βασίλειο κάνουν ήδη προθέρμανση για την 2η επίσκεψη τους και στην χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου