Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Blame Kandinsky ''Pink Noise Motel'' EP Release Show (w/ One Leg Mary, Insect Radio)


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...!Nαι ναι ναι εμείς γιατί κοίταξε στην εδρι..αρχή ούτε ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν ακούς για να κάν... ύστερα ακούς μόλις είπανε είπανε κοιτάξτε αυτοί ότι ότι ότι όχι.Τελικά εμείς εμείς θέλαμε αλλά αυτοί δεν θέλαν αλλά τους.. οχι, είπαμε κοίτα κοίτα να δεις όχι, και...ΡΟΑΚ δίχως αύριο από τους Blame Kandinsky παρουσιάζοντας το πρώτο τους EP 'Pink Noise Motel' την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια) μαζί με τους One Leg Mary και τους Insect Radio.

Blame Kandinsky
One Leg Mary
Insect Radio

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014
Ρομάντσο - Αναξαγόρα 3-5
Ώρα Προσέλευσης: 21:15
Είσοδος ελεύθερη



Blame Kandinsky 

Οι Blame Kandinsky είναι ένα πενταμελές math n' roll σχήμα από την Αθήνα που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2012, δημιουργώντας έντονη και σκληρή μουσική. Τον Μάιο του 2013 ηχογράφησαν το πρώτο τους EP με τίτλο “Pink Noise Motel” και την 1η Απριλίου του 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους επίσημο βίντεοκλιπ για το κομμάτι “Death Has No Name". Γουστάρουμε Έλβις και Μπήτλες, γιατί έχουμε και τέτοια γούστα έτζε?

https://www.facebook.com/BlameKandinskyBand

https://blamekandinsky.bandcamp.com/

https://www.youtube.com/user/BlameKandinsky


One Leg Mary

Οι One Leg Mary είναι μια τετραμελής μπάντα με βάση αναφοράς τον ήχο της post-hardcore των 90’s. Πριν δύο χρόνια κυκλοφόρησαν το 1ο τους ep και ετοιμάζονται για την κυκλοφορία του ντεμπούτου album τους στις αρχές του 2015. Επίσης, Iron Maiden.

https://www.facebook.com/OneLegMary

https://onelegmary.bandcamp.com/


Insect Radio

Οι Insect Radio είναι ένα hardcore-punk κουαρτέτο από την Αθήνα. Σχηματίστηκαν το καλοκαίρι του 2013 από το Λάμπη Κουντουρόγιαννη (κιθάρα), το Γιώργο Μπουλντή (φωνή), το Νίκο Χουλιαράκη (drums) και το Στέλιο Προβή (μπάσο). Τον ήχο τους χαρακτηρίζει η ωμή ενέργεια του punk σε συνδυασμό με την επιθετικότητα του hardcore, χωρίς να λείπουν οι αναφορέςστο math rock και το ακραίο metal. Το πρώτο τους album είναι σχεδόν έτοιμοκαι αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

https://www.facebook.com/insectradioofficial


Supported by:

Ultragrim

BeLIEve Street Wear Apparel

Bunt.gr

Full Throttle (Radio Show)

RockinAthens.gr

Nico Tattoo Crew Athens

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου