Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

Smoke the Fuzz Fest 2016 - Fall of Doom editionΗ Smoke the Fuzz gigs περήφανα παρουσιάζει το πρώτο Smoke the Fuzz Fest !!!

Το πρώτο και μεγαλύτερο indoor festival της doom/stoner/sludge/psych/space/blues/post σκηνής στην Ελλάδα είναι γεγονός !!!

Η πρώτη του έκδοση, το Fall of Doom Edition, θα λάβει χώρα το Σάββατο 17 Σεπτέμβρη στο Gagarin205 και περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό lineup των μεγαλύτερων και σημαντικότερων ονομάτων της παγκόσμιας doom / sludge metal σκηνής :

YOB - Bongzilla - Dopethrone - Sons of Otis - Black Cobra - SUMA - Love Sex Machine

σε μία συνύπαρξη χωρίς προηγούμενο για τα διεθνή δεδομένα !!

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1180413471992690/

Προπώληση μέσω viva.gr και του δικτύου συνεργατών του :
Η Smoke the Fuzz πρωτοπορεί, συγκεντρώνοντας τεράστια διεθνή ονόματα του heavy χώρου σε μία σκηνή, δημιουργώντας έτσι το πρώτο και μεγαλύτερο indoor festival αποκλειστικά για τους λάτρεις
των doom/stoner/sludge/psych/space/blues/post ήχων στη χώρα μας! Τρία διαφορετικά editions σε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες καταρτίστηκαν με γνώμονα το ύφος των μπαντών, έτσι ώστε κάθε μέρα να αποτελεί έναν πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα μουσικό μαραθώνιο που θα ικανοποιεί τις επιθυμίες των οπαδών καθενός από τα αγαπημένα μας μουσικά είδη. Πρόκειται για ένα μόρφωμα ξεχωριστό στη σύλληψη και την ταυτότητά του, καθώς το lineup κάθε ημέρας είναι παγκοσμίως μοναδικό, δεν ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο tour, ούτε αποτελεί προέκταση ή αντιγραφή κάποιου άλλου διεθνούς festival. Τα συγκροτήματα επιλέχθηκαν ένα προς ένα και μάλιστα πολλά ως one-offs, ακόμα και από την άλλη άκρη του Ατλαντικού! To Smoke the Fuzz Fest έχει όλο το πακέτο:
Μπάντες απωθημένα του ελληνικού κοινού εδώ και χρόνια (Bongzilla, Sons of Otis, Causa Sui, Electric Moon), μπάντες με τις οποίες ήδη έχουμε χτίσει μια αμίμητη σχέση αγάπης (Yob, Earthless, Dopethrone, All Them Witches, Suma, Siena Root, Black Cobra), επιλεκτικές special εμφανίσεις (Cult of Luna feat. Julie Christmas) και μπάντες που αποτελούν τις μεγαλύτερες «ελπίδες» του heavy underground (Yuri Gagarin, Love Sex Machine). Προκαλώντας, άμα τη ανακοινώσει, ένα σαρωτικό κύμα ενθουσιωδών αντιδράσεων σε όλη την Ευρώπη (και όχι μόνο) και τραβώντας ήδη έμπρακτα το ενδιαφέρον τεράστιου αριθμού οπαδών τόσο από ολόκληρη την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, είναι προφανές πως μιλάμε για τιτάνια προσπάθεια της Smoke the Fuzz, ένα μουσικό εγχείρημα που βγάζει την Ελλάδα από το περιθώριο και την τοποθετεί στο επίκεντρο του φεστιβαλικού χάρτη της Ευρώπης. Μία συγκλονιστική μουσική «Λερναία Ύδρα» με τρία κεφάλια, ένα μοναδικό festival για ένα μοναδικό κοινό και αναμφισβήτητα, μια πολιτισμική εμπειρία από την οποία δεν πρέπει να λείπει κανείς.

Η πρώτη του έκδοση, το Fall of Doom edition, που θα λάβει χώρα το Σάββατο 17 Σεπτέμβρη στο Gagarin205, είναι αφιερωμένη στον doom/sludge ήχο και περιλαμβάνει τα πιο βαριά ονόματά του : YOB, Bongzilla, Dopethrone, Sons of Otis, Black Cobra, SUMA και Love Sex Machine μοιράζονται για πρώτη φορά παγκοσμίως την ίδια σκηνή !!

Extra φυσικά σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα..

Μείνετε συντονισμένοι... and keep Smoking the Fuzz..!!
Χορηγοί Επικοινωνίας:
http://www.viva.gr/
http://www.avopolis.gr/
http://www.rocking.gr/
http://www.rockway.gr/
http://www.rockinathens.gr/
http://www.rockoverdose.gr/
https://www.facebook.com/2smokingbarrels
http://rockaddiction.gr/
http://www.greekrebels.gr/
http://www.i-jukebox.gr/
http://www.metalpaths.com/
http://reckoninghour.com/
http://frapress.gr/
http://www.facebook.com/FullThrottleRadioShow
http://rockyourlife.gr/
http://www.afternoiz.com/
http://www.allaboutmusic.gr/
http://metalinvader.net/
http://www.soundgaze.gr/
http://www.southernrock.gr/
http://www.evart.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου