Σάββατο, 4 Απριλίου 2015

"Οι Raw In Sect live στην Αθήνα, στα πλαίσια της Blue Haze Tour part II"


TRAILBLAZER RECORDS PRESENTS:
RAW IN SECT (“Blue Haze” tour part 2)
Live στο Six D.O.G.S (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)
Πόρτες: 21:00 - Έναρξη: 22:00 - Είσοδος: 5€
Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Οι progressive thrash metallers RAW IN SECT, βγαίνουν και πάλι στο δρόμο, στα πλαίσια του δεύτερου μέρους της 70ήμερης ευρωπαϊκής tour για το τελευταίο τους full length album “Blue Haze” (2014, Aural Music Group / Wormhole Death). Έχοντας ήδη πραγματοποιήσει το πρώτο μέρος της περιοδείας, διάρκειας 50 ημερών και καταφέρνοντας να περάσουν από πάνω από 15 χώρες κατά τη διάρκειά της, ανεβαίνουν στη σκηνή του Six D.O.G.S, για να παρουσιάσουν –όπως συνηθίζουν- ένα “καυτό” show, θρασομεταλικής έντασης, rock’n’roll ατμόσφαιρας και μοναδικής προοδευτικής
ποιότητας.

Ο ήχος των RAW IN SECT, ακροβατεί κάπου ανάμεσα στο σύγχρονο metal των Mastodon και των Baroness, στο Σουηδικό thrash metal των The Haunted και το post metal κίνημα των τελευταίων δεκαετιών, κερδίζοντας σε δυναμισμό, ένταση αλλά και προοδευτικότητα.

Το κουαρτέτο των RAW IN SECT χύνει αίμα και ιδρώτα πάνω στη σκηνή, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη τη μικρή ηλικία των μελών του και έχοντας ως υπερπολύτιμο εφόδιο την συναυλιακή του εμπειρία από τα πολυάριθμα tour που η μπάντα πραγματοποίησε μέσα στα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου και αυτού στο πλευρό των Αμερικανών death metal τιτάνων Immolation. Αποτελούν μία ολοκληρωμένη και δυναμική συναυλιακή εμπειρία που αξίζει να παρακολουθήσετε. Την Πέμπτη 16 Απριλίου θα έχετε αυτή την ευκαιρία και καλό είναι να μην την χάσετε.

***

LINKS:
www.rawinsect.com
www.facebook.com/rawinsect
www.trailblazerrecords.com

***

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
• Trailblazer Records: trailblazer.recs@gmail.com
• Six D.O.G.S.: info@sixdogs.gr – 210 3210510

***

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου