Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

KARMA VIOLENS: Κυκλοφόρησε το πρώτο video από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι KARMA VIOLENS το πρώτο video από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Skin of Existence”. Το video είναι για το τραγούδι “Floating in Sadness” και είναι μακράν ότι πιο ολοκληρωμένο έχει παρουσιάσει η μπάντα μέχρι στιγμής. Δείτε το παρακάτω:




Πίσω από τη σκηνοθεσία και τη δημιουργία του video βρίσκεται η G.N.P. Productions η οποία έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με την εγχώρια σκηνή του σκληρού ήχου, έχοντας στο πρόσφατο παρελθόν συνεργαστεί –μεταξύ άλλων- με τους Yellow Devil Sauce, Beggars, Planet of Zeus (live) και 1000Mods (live).

Το “Skin of Existence” είναι η παρθενική κυκλοφορία της GROWL Records, θυγατρικής της Rock of Angels Records (Outloud, Sarissa, Reload κ.α.) και αποτελεί παραγωγή της ίδιας της μπάντας, ενώ η υπόλοιπη λίστα των credits του album συμπεριλαμβάνει ονόματα όπως αυτά των Daniel Castleman (μίξη / As I Lay Dying, Devildriver, Trivium κ.α.), Alan Douches (mastering / Mastodon, Suffocation, Clutch κ.α.) George Emmanuel (engineer / Rotting Christ κ.α.), Γιάννης Νάκος (artwork / Mortal Torment κ.α.).

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τους KARMA VIOLENS και τη τελευταία τους κυκλοφορία στο site της μπάντας www.karmaviolens.com, ενώ μπορείτε να προμηθευτείτε το “Skin of Existence”, μαζί με το υπόλοιπο merchandise του σχήματος στο www.shop.karmaviolens.com.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου