Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Nightstalker (GR) & Heritage (GR) || 29.4.2015 || Πολυχωρος Αγορα || Ιωαννινα



Nightstalker (Official)
+
Heritage

Tιμες Εισιτηριων :

Προπωληση : 10 ευρω
Ταμειο : 12 ευρω

Σημεια Προπωλησης :

Viva.gr
Public
Seven Video Spot
Manthos Optical (Αβερωφ 16)
Music Shop Giorgio (στοα Ορφεα)
Η Πολυθρονα του Νιτσε (Φιλλελληνων 26, Αρτα)
Εye2Εye Οutlet (23ης Φεβρουαριου 7α, Ηγουμενιτσα)
Ηταν 1989 όταν ο Αργύρης (a.k.a. Argy), δημιούργησε την μπάντα με το πιο αυθεντικό και εκρηκτικό rock ‘n roll attitude, που γνώρισε ποτέ αυτή η χώρα. Αυτή η στάση τους, σε συνδυασμό με την συνεχή παρουσία τους επί σκηνής και τα αναλοίωτα στο χρόνο τραγούδια τους , τους έχουν χαρίσει μια φήμη που λίγα άλλα γκρουπ απολαμβάνουν στην Ελλάδα (και όχι μόνο).

Η ωμή απλότητά τους, η δύναμη των riffs, οι groovy ρυθμοί και οι ψυχεδελικές τους κορυφώσεις είναι τα στοιχεία που τους κράτησαν στις επάλξεις της heavy rock μουσικής για πάνω από 20 χρόνια.

Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 έδωσαν το στίγμα τους, και με την κυκλοφορία του πρώτου album, το ΕP ‘SideFx’ (Hitch Hyke 1994) έκαναν μεγάλη αίσθηση στην rock σκηνή.
Η μεγάλη καταξίωση ήρθε με το δεύτερο album ‘Use’ (FM Records 1996), η οποία τίναξε στα ύψη την δημοτικότητα της μπάντας.
Το 2000 η μπάντα κυκλοφόρησε το EP “The Ritual”, το τρίτο κατά σειρά και πλέον σκοτεινό ψυχεδελικό άλμπουμ που έχουν ποτέ συνθέσει.
Λίγα χρόνια μετά, το 2004, ακολούθησε το πετυχημένο άλμπουμ ‘Just a Burn’ (Mad Prophet/Nasoni), το οποίο τους χάρισε την μεγάλη τους αναγνώριση και ένα πολύ ισχυρό πια fan base.
Τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για το 5ο άλμπουμ, με τίτλο "Superfreak", που κυκλοφόρησε το 2009 από την αμερικάνικη εταιρία Meteorcity.

Κορυφαία στιγμή της πορείας τους, η κυκλοφορία του άλμπουμ ‘Dead Rock Commandos’, που κυκλοφόρησε από το αμερικάνικο label ‘Small Stone Records’, και έδωσε στο συγκρότημα παγκόσμια αναγνώριση με περιοδείες και εμφανίσεις σε φεστιβάλ στο εξωτερικό αλλά και στην χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου