Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

The Silent Rage, Aphotic Dimension, Mind Erasure, Antihero - 7th Offensive Fest 2014 @ 7 Τεχνών Τόπος Public


H 7 Τεχνών Τόπος & Nervous B.D. Style Produxxxions παρουσιάζει:

7th Offensive Festival 2014

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

The Silent Rage
Aphotic Dimension
Mind Erasure
Antihero

7 Τεχνών Τόπος
[Πάροδος Αγίας Θεοδώρας, Βιρός, Κέρκυρα]

Είσοδος: 5€
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30 – Ώρα έναρξης: 19:45

*Οι πρώτοι 30 παρευρισκόμενοι θα λάβουν με την είσοδο τους στο χώρο το EP των The Silent Rage “Harvester Of Souls*


Λίγα λόγια για τα σχήματα

Για πρώτη φορά στην Κέρκυρα και το 7 Τεχνών Τόπος αναμένεται να εμφανιστούν οι The Silent Rage ως headliners της βραδιάς. Οι The Silent Rage είναι μια power metal μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2006 από τον κιθαρίστα Νίκο Σιγλίδη. Έκτοτε μέχρι τώρα, το σχήμα έχει κυκλοφορήσει δυο EPs (“The Silent Rage”, 2009 & “Harvester Of Souls”, 2011) ενώ έχει συμμετάσχει και σε διάφορες συλλογές. Οι σημαντικότερες στιγμές του σχήματος είναι η παρουσία του ως opening act σε μπάντες όπως Shadow Gallery, Rage, Grave Digger, Stratovarius και Rotting Christ. Αυτή την στιγμή το σχήμα δουλεύει πάνω στην προ-παραγωγή του επερχόμενου της δίσκου με τίτλο “Inner Scars”, κομμάτια του οποίου θα παρουσιαστούν ζωντανά για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη εμφάνιση του σχήματος. Η παρούσα σύνθεση της μπάντας αποτελείτε από τον Steve Venardo στα φωνητικά, τον Νίκο Σιγλίδη στις κιθάρες & δεύτερα φωνητικά, τον Λαέρτη Τόσκα στις κιθάρες, τον Σταύρο Τσιλιβαράκο στο μπάσο και τον Σταμάτη Κατσαφάδο στα τύμπανα.

URL: www.facebook.com/TheSilentRageOfficial

Οι Aphotic Dimension είναι μια ατμοσφαιρική progressive death metal μπάντα η οποία δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2010 στην Κέρκυρα από μέλη των Hybris και Heaven Inside. Οι Hybris είχαν δημιουργηθεί το καλοκαίρι του 2008 από τον Κλεομένη Evan, τον Δήμο Μακρή, τον Αλέξανδρο Γιοχαλά, τον Γιάννη Τακούση και τον Χρήστο Καστρινό. Λόγω του ότι οι σπουδές των μελών του σχήματος ήταν σε διαφορετικές πόλεις, το σχήμα δεν μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ενεργό. Παρόλες τις δυσκολίες η μπάντα ηχογράφησε το κομμάτι "The Choice" το καλοκαίρι του 2009 στο δικό τους home studio στην Κέρκυρα. Τον Νοέμβρη του 2010 αποφάσισαν να ηχογραφήσουν ένα EP με την βοήθεια δυο φίλων, μελών του σχήματος Heaven Inside, του Βαγγέλη Γκλαβίνα και του Κώστα Παπάζογλου (ο οποίος αντικατέστησε τον Χρήστο Καστρινό). Το διάρκειας 39 λεπτών EP ονομάστηκε “Sins” και κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2011 αρχικά μέσω YouTube, λαμβάνοντας ιδιαίτερα καλές κριτικές παρόλο την home studio παραγωγή του. Η μπάντα πλέον έχοντας ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία, ετοιμάζετε να ηχογραφήσει εκ νέου “Sins” EP μαζί με την προσθήκη νέου υλικού στο δικό τους studio (Tube Studio; Κέρκυρα), το οποίο θα παρουσιάσει ζωντανά στην εν λόγω εμφάνιση του και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο, αποτελώντας την πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά. Επίσης οι Aphotic Dimension έχουν μοιραστεί την σκηνή με SepticFlesh, Acid Death, Phase Reverse. Παράλληλα δουλεύουν πάνω σε υλικό για την δεύτερη ολοκληρωμένη τους δουλειά.

URL: www.facebook.com/pages/Aphotic-Dimension/150451341687723

Οι Mind Erasure «γεννήθηκαν» το 2007 στην Κέρκυρα, από τον Λάμπρο, τον Δημήτρη και τον Πέτρο. Από 2009 έως το 2013 η μπάντα έμεινε ανενεργή, όμως τα μελή τις συνέχιζαν την ενασχόληση τους με την μουσική σε άλλες μπάντες (First Vice, Sadistic Purification, Spreading Τhe Disease). Το 2012 ο Δημήτρης με τον Λαμπρό βρέθηκαν πάλι στο studio αλλά αυτήν την φορά ως μελή τον Sadistic Purification και εκεί αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν την παλιά τους μπάντα. Οι Mind Erasure έκαναν ένα πολύ δυνατό ντεμπούτο ανοίγοντας την συναυλία τον Rotting Christ στην Κέρκυρα και μοιράστηκαν την σκηνή με μπάντες όπως Psycorepaths, Eden Demise και Tardive Dyskinisia. Αμέσως μετά άρχισαν την προεργασία για την ηχογράφηση του Promo, και τον Σεπτέμβριο του 2013 ξεκίνησαν τις ηχογράφησης στο Στούντιο Λυχνία. Την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς τελείωσε η μίξη και το mastering από τον Δήμο Μ, ο όποιος παίζει και πλήκτρα σε κάποια σημεία των κομματιών ως φιλική συμμετοχή. Η παρούσα σύνθεση του σχήματος αποτελείτε από τους Δημήτρη Γ. - Κιθάρα, Πέτρο Γ. - μπάσο/φωνητικά, Λαμπρό Σ. - κιθάρα/φωνητικά & Dodos – τύμπανα.

URL: http://www.facebook.com/MindErasure

Την βραδιά αναμένεται να ανοίξουν οι Antihero, μια νέα πολλά υποσχόμενη μπάντα από την Κέρκυρα. Οι Antihero έχουν κυκλοφορήσει το ομώνυμο 3-track EP τους το 2012 ενώ στην μέχρι τώρα πορεία τους οι Antihero έχουν καταφέρει να πραγματοποιήσουν αρκετές εμφανίσεις εντός Κέρκυρας με σημαντικότερες αυτές ως opening act των Phase Reverse & ΜΠΛΙΑΧ 166 ενώ πρόσφατα διακρίθηκαν περνώντας στην φάση των ακροάσεων για το φετινό Schoolwave. Τους Antihero αποτελούν ο Χρήστος Θρουβάλας στα φωνητικά, ο Λεωνίδας Ρήγας στην lead κιθάρα, ο Αλέξης Νασής στην ρυθμική κιθάρα, ο Θωμάς Ζιάρας στο μπάσο & ο Άρης Γραμμένος στα τύμπανα.

URL: https://www.facebook.com/pages/Antihero/252303691502538

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου