Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Rockin’Athens Festival 5 & 6 Απριλίου

 Οι μέρες κυλούν και σίγουρα όλοι στο Rockin’Athens και ελπίζουμε και εσείς, αναμένουμε το Σαββατοκύριακο της 5ης και 6ης Απριλίου, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί, τα δύο χρόνια παρουσίας μας στη ζωή σας. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε το τελικό lineup του διήμερου Festival του Rockin’Athens και σας ευχαριστήσουμε για την αμέριστη στήριξή σας όλες αυτές τις ημέρες, καθώς οδηγούμαστε στην τελική ευθεία για το μεγάλο αυτό event.




Σάββατο, 5 Απριλίου

Χωρίς καμία αλλαγή, το lineup της πρώτης ημέρας είναι το εξής:


Furor
MindThreat
Vain Velocity
Buried Before I Die
Witness Apathy


Κυριακή, 6 Απριλίου

Έχοντας ανακοινώσει τα συγκροτήματα που θα συμμετάσχουν, είχαμε αναφερθεί στο γεγονός ότι οι Potergeist θα εμφανιστούν ως special guests! Έτσι, λοιπόν, για μία και μοναδική εμφάνιση που δεν έχετε ξαναδεί και ίσως να μην ξαναδείτε στο μέλλον, οι Potergeist θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους πολύ καλούς τους φίλους, The Big Nose Attack για ένα set που θα περιλαμβάνει τραγούδια και των δύο καθώς και διασκευές-εκπλήξεις! Το lineup της δεύτερης ημέρας διαμορφώνεται ως εξής:

Black Hat Bones
The Big Nose Attack
feat. Members of Potergeist
45 Rats
Godsleep


Να υπενθυμίσουμε ότι ο χώρος είναι το ιστορικό Rock Club της Αθήνας, το An Club και τα εισιτήρια κάθε ημέρας κοστίζουν 6 €. Σημειώνεται ότι δεν θα υπάρξει προπώληση και τα εισιτήρια θα μπορείτε να προμηθευθείτε στην είσοδο του club, την εκάστοτε ημέρα του Festival.

Οι χορηγοί της προσπάθειάς μας είναι οι:

Kourbis Music – www.kourbismusic.com
Catch The Soap Prods – www.ctsprods.com
The Lab Records
αλλά και το
Full Throttle (Radio Show) κάθε Δευτέρα στις 22:00 με τον Φώτη Αντωνίου στο www.mangoradio.gr by CU

Το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, 5ης και 6ης Απριλίου σας θέλουμε όλους στο An Club!

Rockin’Athens Festival

2 Years In Rock

2 Days In Concert

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου