Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

SPEEDBLOW – “Behold the Darkness” New album release show στο An Club




Η Trailblazer Records παρουσιάζει
SPEEDBLOW – “Behold the Darkness”
New album release show στο An Club
Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Μετά απο 3 χρόνια απουσίας από τα μουσικά δρώμενα, οι Αθηναίοι SPEEDBLOW επιστρέφουν πιο δυνατοί και κατασταλαγμένοι από ποτέ. Απόδειξη για αυτό αποτελεί το περσινό τους αυτοχρηματοδοτούμενο 2-track EP Resurrection, στο οποίο μας παρουσιάστηκαν με ένα ανανεωμένο αλλά πάντα βαρύ και συμπαγές μουσικό πρόσωπο, απόρροια της προσθήκης νέων μελών στο σχήμα και το οποίο υποστήριξαν με μία εκρηκτική live εμφάνιση στο –διαφαινόμενο ως συναυλιακό σπίτι τους- An Club.


Ο δημιουργικός κύκλος του ανασχηματισμού της μπάντας κλείνει φέτος με το πολυαναμενόμενο Behold the Darkness full length album, το οποίο και αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Ελληνική Trailblazer Records (όπως και η οι προκατόχοι του) στις 28 Μαρτίου , 2014, ημερομηνία στην οποία θα πραγματοποιηθεί και η live παρουσίαση του δίσκου –και πάλι- στο Αθηναϊκό An Club.

Τα κοφτερά κιθαριστικά riffs που βρωμάνε Crowbar και High on Fire από χιλιόμετρα μακριά, το συμπαγές rhythm section, τα οργισμένα και παραμορφωμένα φωνητικά του νέου frontman του σχήματος, Νίκου Φενερλή, η δυναμική παραγωγή (έργο του ίδιου του σχήματος στο studio/ έδρα τους, MOTHstudio) αλλά και το εξόφθαλμα χαρακτηριστικό artwork του αειθαλούς Vance Kelly (Down, Huntress, The Sword κλπ) επισφραγίζουν την εκλεπτυσμένη πρωτογονίλα των Speedblow, την οποία και συναντά κανείς σε αυτό το νέο τους πόνημα, που έρχεται να διαδεχτεί το πολυσυζητημένο Fields of Doom του 2010 (Trailblazer Records).

Στις 28 Μαρτίου, οι Speedblow θα μας παρουσιάσουν ζωντανά το υλικό του ολοκαίνουριου “Behold the Darkness”, μαζί με παλαιότερα τραγούδια, αλλά και με κάποιες συμμετοχές-έκπληξη, ξεκινώντας έτσι την συναυλιακή εκστρατεία τους για την υποστήριξή του. Στο stand του merchandise θα υπάρχει για πρώτη φορά το νέο CD της μπάντας, για όποιον θέλει να το προμηθευτεί.

Το live θα ανοίξουν οι BURN THE SUN, το desert/ heavy rock κουαρτέτο από την Αθήνα, που έχει παρουσιάσει ιδιαίτερη συναυλιακή κινητικότητα τα τελευταία χρόνια, έχοντας καταφέρει έτσι να γίνει γνωστό για την αστείρευτη ενέργεια που εκπέμπει επί σκηνής.

***

Πόρτες: 21:00
Έναρξη: 21:20
Είσοδος: 5 ευρώ

***

Links:


***

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου