Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

BATTLE OF THE BANDS 2015-16 Athens Calling / Leg 2

To i-JUKEBOX.gr και η ‘Over the Top’ Promotion παρουσιάζουν:

BATTLE OF THE BANDS 2015-16
Athens Calling / Leg 2

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια)

Είσοδος: 6€

Οι ώρες εμφάνισης:
21:00 - 21:35 LOUD SILENCE
21:45 - 22:20 COSMIC CROWN
22:30 - 23:05 ALPHASTATE
23:15 - 23:50 ALIENTV

Oι Mineral Fog δεν θα εμφανιστούν λόγω απρόοπτου θέματος
Θα ακολουθήσει η καταμέτρηση των ψήφων

FB Event: www.facebook.com/events/954965484584136

* Οι 2 νικητές της βραδιάς θα προκύψουν από ψηφοφορία στην οποία συμμετέχει το κοινό (κάθε θεατής ψηφίζει υποχρεωτικά 2 συγκροτήματα).
** Δηλώσεις συμμετοχής για την κάθε βραδιά πραγματοποιούνται στο info@i-jukebox.gr και το 6948 880-532.

*********

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα:

ALIENTV
Οι AlienTV πέρασαν, όπως οι περισσότερες ελληνικές μπάντες, από σαράντα και πλέον κύματα. Ξεκίνησαν γύρω στο 2003, με Νίκο Μανωλίτση στο μπάσο, Μάριο Κασσιανό στην κιθάρα, Νώντα Σβώλη στα φωνητικά και Νίκο Σβώλη στα τύμπανα. Οι επιρροές τότε ήταν κυρίως punk rock. Με την προσθήκη του Βασίλη Καββαθά στις κιθάρες, ξεκίνησαν μια σειρά από live εμφανίσεις σε αθηναϊκά clubs. Όταν αποχώρησαν οι Νώντας και Νίκος Σβώλης το ‘12, άρχισε και μια αλλαγή στον ήχο της
μπάντας προς μια πιο heavy rock κατεύθυνση. Μπήκε ο Αντώνης Τσιτσεκλής στα drums, και μετά από ένα σύντομο πέρασμα του Δημήτρη Περράκη, τα φωνητικά ανέλαβε ο Αγγελος Σακκέτας.
Το ‘14 μπήκαν στο στούντιο ξεκινώντας να ηχογραφούν μια σειρά δικών τους συνθέσεων. Κύριες επιδράσεις: οι Black Sabbath φυσικά, Monster Magnet, Kyuss, Motörhead, Clutch, αλλά μπορεί να διακρίνει κανείς στον ήχο τους punk, funk και blues πινελιές. Το σημερινό lineup αποτελούν οι: Αγγελος Σακκέτας (φωνητικά), Μάριος Κασσιανός (κιθάρα/φωνητικά), Βασίλης Καββαθάς (κιθάρα), Νίκος Μανωλίτσης (μπάσο), Αντώνης Τσιτσεκλής (τύμπανα).

http://www.facebook.com/alientvband
http://www.youtube.com/c/alientvband

ALPHASTATE
Οι AlphaState είναι μια νέα heavy metal μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα τον Απρίλιο του 2014. Στόχος ήταν να συνδυαστούν ο ‘80s τρόπος σύνθεσης/παιξίματος με μια πιο σύγχρονη αισθητική στον ήχο. Κάποιες από τις κύριες επιρροές είναι μπάντες όπως Steelheart, Black Label Society, Ozzy Osbourne, Pantera, Primal Fear, Brainstorm. Η μπάντα πέρασε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο στούντιο ώστε να πετύχει το επιθυμητό ηχητικό αποτέλεσμα. Επίσης συνεργάστηκε με αρκετούς καταξιωμένους επαγγελματίες όσον άφορα το λογότυπο (Gustavo Sanchez) και το εξώφυλλο
(Manster Design). Με το “Out of the Black”, οι AlphaState είναι έτοιμοι να συστηθούν στο heavy metal κοινό.

http://www.facebook.com/AlphaStateMetal
http://www.reverbnation.com/alphastateofficial
http://www.youtube.com/channel/UCngyPMt1FVY2fdGJ0pbmc4g
http://twitter.com/AlphaState_2014

COSMIC CROWN
Οι Cosmic Crown ιδρύθηκαν το καλοκαίρι του 2015. Αποτελούνται από τους: Αποστόλη Διαμαντόπουλο, Λευτέρη Κωνσταντίνου, Γιώργο Αλεξίου, Ειρήνη Ταμπασούλη και Χρήστο Δαβίτο.
Κινούνται στο είδος της alternative metal/new rock μουσικής, δουλεύοντας δικό τους κυρίως υλικό. Ξεκίνησαν με ακουστικά live στην Ηλιούπολη και τις γύρω περιοχές και πρόσφατα ξεκίνησαν και τα κανονικά live.

http://www.facebook.com/cosmicrown
http://www.youtube.com/channel/UCv4GOy9Bzzk4K00dvKFDYBg

LOUD SILENCE
Οι Loud Silence είναι μια μαθητική μπάντα που αποτελείται από τους Αντρέα Γιαννακόπουλο (κιθάρα/φωνητικά), Νίκο Γιαννακόπουλο (ντραμς), Νικόλα Πανταλέων (κιθάρα) και Ιάσονα Θέριο (μπάσο/φωνητικά). Moιράζονται το κοινό πάθος και αγάπη για τη μουσική, ειδικότερα για τη rock & metal και όλα τα παρακλάδια τους, τα οποία αντιπροσωπεύουν και με τις διασκευές και με τα κομμάτια τους. Το επερχόμενο Battle of the Bands είναι η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής πρόκληση για το γκρουπ.
Πρόσφατα οι Loud Silence, συμμετείχαν στο πρώτο Athens School Festival του 2016, ενώ αναμένουν και τη συμμετοχή τους στα προκριματικά του φετινού Stage Battle.

http://www.facebook.com/Loud-Silence-192231257601882

Περισσότερες πληροφορίες:
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου