Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

"Ο WARREL DANE για ένα μοναδικό ακουστικό show στο Remedy Live Club"





Remedy Live Club presents:
WARREL DANE (first time ever acoustic show)
Opening acts: The Silent Wedding & Illusory
Live στο Remedy Live Club (Κουντουριώτου 9, Νέο Ηράκλειο)
Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015
Πόρτες: 19:00 – Τιμή εισιτηρίου: 10€
(Εισιτηρία διατίθενται στον συναυλιακό χώρο τις ωρες και μερες λειτουργίας του μεχρι και την ημέρα της εκδήλωσης. Ο αριθμός τους ειναι περιορισμένος.)







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο Warrel Dane είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο χαρισματικούς frontmen της metal σκηνής. Με καριέρα που μετρά πάνω από 30 χρόνια, ο τραγουδιστής των θρυλικών Nevermore και Sanctuary ξεχωρίζει για τις θεατρικές του ερμηνείες και το τεράστιο εύρος της φωνής του. Έχοντας κυκλοφορήσει πολυάριθμους δίσκους, τόσο με τις μπάντες του (Sanctuary, Nevermore, Serpent’s Knight), αλλά και ως solo καλλιτέχνης, ο Warrel Dane έχει καταξιωθεί στις καρδιές του ελληνικού κοινού, που αγκαλιάζει κάθε συναυλία και δισκογραφική του προσπάθεια. Αυτή τη φορά οι Αθηναίοι
φίλοι του θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν σε ένα διαφορετικό acoustic, στα πλαίσια της ελληνικής mini περιοδείας του, κατά το οποίο θα παρουσιάζει κομμάτια από όλη τη μουσική πορεία του, σε μαγευτικές ακουστικές εκτελέσεις.

Μαζί θα εμφανιστούν οι πολυσυζητημένοι melodic metallers The Silent Wedding, oι οποίοι με την αφοσίωση και τη δουλειά τους, έχουν καταφέρει τόσο να εμφανιστούν στο πλευρό συγκροτημάτων όπως οι Threshold, Saxon και Fates Warning σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και να συνεργαστούν με διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου.

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι heavy metallers Illusory.

***

LINKS:
***

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Remedy Live Club / remedyliveclub@gmail.com - stavdeff@hotmail.com / 210 2818 543 - 6977 679 982
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 3P Lab / 3plab@gmail.com / 6948 182 236 (Δημήτρης Κότσης)

***

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου