Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

"Metal Guesthouse revisited vol V με progressive θεματολογία."


METAL GUESTHOUSE (revisited) vol V
Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια, Αθήνα)
Πόρτες: 20:30 - Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ

Σας παρουσιάζουμε το πέμπτο κεφάλαιο του Metal Guesthouse (revisited) με τις παρακάτω συμμετοχές:
  • Need
Οι περγαμηνές των Need μπορούν να συγκριθούν ως προς το ειδικό τους βάρος, μόνο με την μουσική ποιότητα των ιδίων. Αποτελώντας την prog metal μπάντα με την ίσως σημαντικότερη καλλιτεχνικά κυκλοφορία στον ήχο τους, για τον Ελλαδικό χώρο, το εμβληματικό “Orvam: A Song for Home”, λίγο καιρό μετά την συμπλήρωση των 10 ετών από την ίδρυση τους, οι λατρεμένοι του Ελληνικού κοινού, Need, ανεβαίνουν στη σκηνή του Metal Guesthouse της Trailblazer Records, μέσω της οποίας και κυκλοφόρησαν το προαναφερθέν τελευταίο full length album τους.

  • Mother of Millions
Έχοντας προωθήσει το δισκογραφικό τους ντεμπούτο, το επικό nearly sold-out CD “Human” (θα βρείτε τις τελευταίες κόπιες, στον πάγκο του merchandise την ημέρα της συναυλίας), σε όλα τα επίπεδα, μα κυρίως συναυλιακά, πραγματοποιώντας σαρωτικές εμφανίσεις, σε όλη την Ελλάδα, στο πλευρό των sleepmakeswaves (AU), Leprous (NO), Paul Di Anno (UK), Septicflesh –μεταξύ άλλων- κι έχοντας συμμετάσχει στα σημαντικότερα εγχώρια underground festivals (Defcon Fest, New Long Fest, The Unplugged Experience), με φορτισμένη και δυναμική σκηνική παρουσία και songwriting που σκοτώνει, οι Mother of Millions κυριεύουν τη σκηνή του Metal Guesthouse για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα.
  • Hypnotic Nausea
Με εμμονή στον αναλογικό ήχο και έχοντας ως καλλιτεχνικό αυτοσκοπό τη δημιουργία επιβλητικών ηχοτοπίων και συναισθηματικά φορτισμένης ατμόσφαιρας, οι instrumental post, stoner rock / metallers Hypnotic Nausea από το Αγρίνιο, δεν χάνουν ευκαιρία να ανεβαίνουν σε stages σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελληνικής επικράτειας. Στα πλαίσια της προώθησης του ντεμπούτο full length album τους “Hypnosis”, θα βρίσκονται κοντά σας στο Metal Guesthouse (revisited) vol V.
  • Lunar Cycle
Οι female-fronted alternative prog rockers Lunar Cycle, έχουν μόλις ξεκινήσει την διαδρομή τους στο underground και στην βραχύβια πορεία τους φροντίζουν κάθε τόσο να κερδίζουν τις εντυπώσεις με ποιοτικές ζωντανές εμφανίσεις στην πρωτεύουσα. Ο ιδιαίτερος εναλλακτικός ήχος τους θα αποτελέσει το ικανότερο εναρκτήριο έναυσμα της πέμπτης αυτής συνέχειας του Metal Guesthouse.

***

Το Metal Guesthouse είναι η νέα φεστιβαλική διοργάνωση της Trailblazer Records. Διαιρεμένο σε μη προκαθορισμένο αριθμό συνεχειών, με τάση και διάθεση για όσο το δυνατόν περισσότερες επαναλήψεις, το Metal Guesthouse εστιάζει τις προσπάθειές του, γύρω από την κληρονομιά του Defcon Fest, πάντα με έμφαση στην εγχώρια σκηνή του εναλλακτικού, σκληρού ή και ακραίου ήχου.

Καλωσήρθατε στο Metal Guesthouse (revisited).

***

LINKS:
***

Supported by Filthy Fabric.

***

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Trailblazer Records / trailblazer.recs@gmail.com / +30 694 81 82 236 (Δημήτρης Κότσης)

***

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου