Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Night Knight || Moa Bones || 28.05.15 || An Club



28.05.15
An Club

Night Knight

Moa Bones

Doors: 20.00

Tickets: 8 €


Night Knight

Οι "Night knight" είναι το προσωπικό project του Σεραφείμ Γιαννακόπουλου, drummer των Planet of Zeus και για χρόνια ενεργού και υπερδραστήριου μέλους της ελληνικής underground rock μουσικής κοινότητας της Ελλάδας και όχι μόνο.

Συνοδοιπόροι σε αυτό του το εγχείρημα είναι οι Στέλιος Προβής(Planet of Zeus) στο μπάσο, Μανώλης Γιαννίκιος(Whereswilder) στα drums και ο Μηνάς Λιάκος(Fingers crossed, tfatfy) στην κιθάρα.

Το δισκογραφικό τους ντεμπούτο, που φέρει τον τίτλο "God is a motherfucker" και κυκλοφορεί στις 11 Μαϊου από την ihaveadrum records, προέκυψε τον Αύγουστο του 2014, όταν ο Σεραφείμ κλείστηκε στο studio, για να πατήσει στα πόδια του μετά από αρκετές προσωπικές περιπέτειες και να βουτήξει χωρίς σωσίβιο στον ωκεανό του ήχου και της ιστορίας του rock.

Ελεύθερος από άγχη επιτυχίας και συνταγές δημιούργησε ένα album, αποτελούμενο από 11 τραγούδια, που σου αφήνουν την αίσθηση ότι κάπου τα έχεις ξανακούσει, αγκαλιάζοντας με θάρρος τις επιρροές του και μη νιώθοντας την ανάγκη να υποκριθεί στο όνομα της "τέχνης" και της εξέλιξης της μουσικής. Αποτέλεσμα όλης αυτής της αναζήτησης είναι ένα album, το οποίο ενώνει τις τελείες της ιστορίας του rock, από το Neil young και τους Crazy horse, μέχρι τους Radiohead, από τους Creedence clearwater revival, μέχρι τους Black rebel motorcycle club και από τον Donny Hathaway και το Bruce Springsteen, μέχρι τους Jaga Jazzist. Ένα album, το οποίο κυλάει αβίαστα ολόκληρο, είναι επίκαιρο, όπως ήταν κάποτε το rock και του οποίου η ακρόαση και η ερμηνεία αποτελεί προσωπική υπόθεση.

Moa Bones

Ο Μoa Bones (Δημήτρης Αρώνης) είναι τραγουδοποιός και πολυοργανίστας, γεννημένος στην Αθήνα το Μάιο του 1981.

Έχοντας ήδη ενεργή παρουσία στα εγχώρια μουσικά δρώμενα ως τραγουδιστής και κιθαρίστας των Modrec, το 2006 αρχίζει να γράφει και να κυκλοφορεί δικά του τραγούδια με το όνομα Palindrom, συμπράττοντας τότε μουσικά με την Ευαγγελία Ξυνοπούλου (Δεσποινίς Τρίχρωμη).

Έπειτα από μια 5ετία πολλών συναυλιών, σκόρπιων ηχογραφήσεων και την κυκλοφορία του EP “By Μy Side”, ο Μoa Bones κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album του “Aquarelles” στην Restless Wind. Ακολούθησαν συναυλίες στην Ελλάδα, με σημαντικότερες αυτές στο Nixon και το six Dogs (2011-2012), στο Up Festival (Ιούλιος 2013 και 2014) και το opening act για τους Wovenhand στο FUZZ, τον Οκτώβριο του 2014.

Το φθινόπωρο του 2014 ο Moa Bones ηχογράφησε το νέο του album με τίτλο “Spun”, που θα κυκλοφορήσει το Μάιο του 2015 από την Inner Ear Records.ι

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου