Σάββατο, 19 Απριλίου 2014

Mousika Kymata FEST : 5th BandOι Dephosphorus δημιουργήθηκαν το 2008 από τον Θάνο Μαντά και τον Πάνο Αγόρο μετά το τέλος της προηγούμενης μπάντας τους, των Straighthate.
Από την κυκλοφορία το 2011 του κλασσικού πλέον “Axiom” mini-LP βρήκαν το δικό τους κοινό, έναν μικρό αλλά αφοσιωμένο κύκλο εκλεκτικών μουσικόφιλων από ολόκληρo τον κόσμο, οι οποίοι αντλούν έμπνευση από τον συνδυασμό ακραίας μουσικής και συμπαντικών δονήσεων/αισθητικής τον οποίο η μπάντα αποκαλεί astrogrind.

Η πρόσφατη κυκλοφορία του δεύτερου album τους “Ravenous Solemnity” με τον νέο drummer Γιάννη Βότση (Ravencult, Thou Art Lord, κλπ) από την Γερμανική 7 Degrees Records και την Καναδική Handshake Inc., απέσπασε πολύ καλές κριτικές/αντιδράσεις και αναγνωρίστηκε σαν ένας έντονος, πρωτοποριακός και προκλητικός δίσκος. Έχει προηγηθεί το ντεμπούτο LP “Night Sky Transform” και δύο split-7”EP’s με τους Καναδούς Wake και τους Αμερικάνους Great Falls, ενώ έπεται η κυκλοφορία ενός split-LP, συνεργασία με τους Φινλανδούς οραματιστές Haapoja.

Τo New Long Fest 2014 θα φιλοξενήσει το παρθενικό live των Dephosphorus, οπότε φροντίστε να είστε εκεί!

Facebook page: www.facebook.com/dephosphorus
Listen: http://www.youtube.com/watch?v=LeIL3UtpGBI

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου