Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Mind Departure, Inmost Ego & Monday Evening Rain @ BUMS | 01/12/2017 |



Την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, τρεις μπάντες της αγγλόφωνης ροκ σκηνής - Mind Departure, Inmost Ego και Monday Evening Rain - συναντώνται στη σκηνή του BUMS για να καλωσορίσουν το χειμώνα με τον πιο δυναμικό τρόπο.

Venue: BUMS (Blackbird Underground Music Stage) – Ακαδημίας 98-100 εντός στοάς

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 5,00 ευρώ

Προσφορά για την ημέρα του live
Μπύρα 2,50 ευρώ
1+1 Βεργίνα Red 5,00 ευρώ



Mind Departure

Οι Mind Departure είναι ένα αγγλόφωνο Alternative - Ιndie Rock συγκρότημα από την Αθήνα. Σχηματίστηκαν το 2011 και αποτελούνται από τους Δημήτρη (φωνητικά), Χρήστο (κιθάρα), Κριστιάν (μπάσο), και Βαγγέλη (ντραμς). Τον Νοέμβριο του 2015, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους LP “Roots” με την Phonographic Society Records, αφού προηγουμένως τον Ιανουάριο του 2014, είχαν κυκλοφορήσει το EP “Mind Departure” ανεξάρτητα. Αυτή την περίοδο βρίσκονται
στην διαδικασία παραγωγής του 2ου τους δίσκου. Η μουσική τους έχει έντονα στοιχειά από ρυθμικά και ατμοσφαιρικά delay, γεμάτο ενέργεια rhythm & bass section και φωνητικά με ιδιαίτερες δυναμικές και λυρισμό. Οι στίχοι τους είναι εμπνευσμένοι από προσωπικά βιώματα αλλά και κοινωνικές ανησυχίες. Έχουν εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ όπως:
Six Dogs, Death Disco, Ρομάντσο, Floral, Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, K44, Αρχιτεκτονική, Θέατρο Χυτήριο, Kookoo, Beer Festival, Hard Rock Cafe, ΤΙΚΙ κ.α.

http://www.facebook.com/minddeparture

Inmost Ego

Οι Inmost Ego σχηματίστηκαν το 2005 στην Αθήνα και έχουν πραγματοποιήσει συναυλίες σε γνωστά στέκια των Αθηνών, όπως το An Club, Bat City, Seven Sins, Second Skin, κ.λ.π. Η δισκογραφία τους περιλαμβάνει το demo «A Moment Before» (2007), το EP «When Roses Fall» (2009), το άλμπουμ «...To The End» (2011) και το ΕΡ «Breathe» (2014). Η μουσική τους αποτελείται από σκοτεινούς ροκ ήχους με στοιχεία από το progressive και post rock. Σε αυτό το live, θα παρουσιάσουν σε πρώτη εκτέλεση μέρος από τον επόμενο δίσκο τους, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2018.

https://www.facebook.com/inmostego/

Monday Evening Rain

Οι Monday Evening Rain σχηματίστηκαν το 2014 στην Αθήνα και είναι το αποτέλεσμα της τυχαίας συνάντησης τεσσάρων ανθρώπων και της διάθεσής τους να εκφραστούν μέσω της μουσικής.
Καθοδηγούμενοι από τις διαφορετικές μουσικές τους επιρροές, συνθέτουν σκοτεινές μελωδίες κάτω από τη βροχή του Σιάτλ, την υγρασία του Μάντσεστερ, την παγωνιά της Νορβηγίας. Μετά από τρια χρόνια εσωστρέφειας και δημιουργίας, αποφασίζουν να εκτεθούν και να εκθέσουν τη μουσική τους εκτός των τειχών τους, λίγο πριν την ολοκλήρωση και κυκλοφορία της πρώτης δισκογραφικής τους δουλειάς.

https://www.facebook.com/MondayEveningRain/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου