Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

LAST RIZLA KLS9532 release + TOUR 2017


“Το τελευταίο πράγμα που μπορούσε να θυμηθεί ήταν η πτώση. Μα όχι την προσγείωση...
Ξύπνησε, εντελώς μουδιασμένος, σε ένα ως φαινόταν κρεβάτι χειρουργείου· θαμπά φώτα τον τύφλωναν και θολές σκιές κινούνταν, μπλέκονταν και διχοτομούνταν γύρω του. Ένας ξαφνικός οξύς πόνος διαπέρασε το κορμί του, από το αριστερό του μάτι κάτω στο δεξί του πόδι. Προσπάθησε να ουρλιάξει αλλά το στόμα του ήταν μάλλον ραμμένο. Αποφάσισε πως ήταν πρέπον να λιποθυμίσει. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του, το ένα τέταρτο του σώματός του έλειπε· το μισό κεφάλι του, το μισό στήθος του με τη μισή καρδιά του έως κάτω στο στομάχι του. Παραδόξως, μπορούσε να αντιληφθεί πλήρως τις αισθήσεις των δύο αυτόνομων πλέον υπάρξεων του παρά τη χωρική και χρονική απόσταση μεταξύ των δύο.”



Οι Last Rizla με αφορμή την κυκλοφορία του 10ιντσου single τους, KLS9532, ξεκινούν την βαλκανική περιοδεία τους ονόματι Creative Dentistry Tour 2017 (Δημιουργική Οδοντιατρική Τουρνέ 2017). Οι Last Rizla είναι μια ροκ μπάντα από την Αθήνα. Παραπατούν μεταξύ λάσπης, θορύβου και punk ήχων και είναι γνωστοί για τα υγρά, βρωμερά αλλά απροσδόκητα καθαρτικά live τους.

Η Creative Dentistry είναι η πρώτη περιοδεία των Last Rizla στα Βαλκάνια, βαπτισμένη και ταγμένη για να ξορκιστούν μύρια κακά που μαστίζουν τους Last Rizla τις τελευταίες χιλιετίες. Η περιοδεία διοργανώθηκε με τη βοήθεια των καλών φίλων Ouga Bouga and the Mighty Oug Touring και της Fuzz Ink Records. Προετοιμάστε το συκώτι και τους πνεύμονές σας. Αναμείνατε ιδρώτα και μαλλιά! Παρακαλούμε φέρτε μας τα αυγά.

Το single KLS9532 είναι η τελευταία κυκλοφορία της μπάντας, η πρώτη με τον Σταύρο (Sadhus, ex-Soul Fracture) να αναλαμβάνει τα φωνητικά. Ηχογραφήθηκε τον Απρίλιο του 2016 στα κορίνθια Wreck It Sound Studios και θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 29 Απριλίου του 2017 από την Fuzz Ink Records σε περιορισμένη έκδοση 250 κόκκινων βινυλιών με μεταξοτυπημένα στο χέρι εξώφυλλα. Αποπειράται να αποτυπώσει τη φασαρία των live αλλά και την δύσκολη επιστροφή σπίτι μετά από αυτά.

Pre-orders εδώ: lastrizla.bandcamp.com/album/kls9532

Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι:
- Οι Last Rizla δεν έχουν επί του παρόντος σελίδα στο Facebook. Παρακαλούμε να επικοινωνήστε με τη Fuzz Ink. ή στη σελίδα lastrizla.com

- ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ + ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ -
  • 13 Μαΐου-HYBRID-Bucureşti, RO
  • 14 Μαΐου-DAOS-Τιμισοάρα, Ρουμανία
  • 15 Μαΐου-Α38-Βουδαπέστη, HU
  • 16 Μαΐου-ELEKTROPIONIR-Београд, RS
  • 17 Μαΐου-FABRIKA-Нови Сад, RS
  • 18η Μαΐου-MKC-Županja, HR
  • 20 του Μάη -The Shelter -Cluj-Napoca, RO

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου