Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Puta Volcano | Saturday 9.1.2016 | An Club, Athens



Puta Volcano + Angry Boy Jester | Saturday 9.1.2016 | An Club, Athens
Damage: 6€


Facebook event
https://www.facebook.com/events/887689848015760/

Με το βλέμμα στο πρώτο τους greek tour και λίγο πριν μπουν στο studio για την ηχογράφηση του 2ου τους album, οι Puta Volcano κατεβαίνουν –με το δεξί- τα σκαλιά του An Club κάνοντας το ιδανικό ποδαρικό για το 2016 με κομμάτια προερχόμενα από το “The Sun”
αλλά και νέες τους συνθέσεις, δίνοντας τέλος στο ολιγόμηνο διάλειμμα που ακολούθησε την εμφάνισή τους στο Rockwave Festival στο πλευρό των Black Keys και 1000mods, αλλά και
το live τους στο six d.o.g.s στα πλαίσια του Unplugged Experiment.



Μαζί τους οι νεοσύστατοι Angry Boy Jester, στο βάπτισμα του πυρός τους στις live εμφανίσεις.

Oι Puta Volcano είναι μια ιδιαίτερη μπάντα. Ο ήχος τους είναι ένα κράμα volcanic, desert και folk rock με αναφορές στο ψυχεδελικό stoner των QOTSA ενώ οι συνθέσεις τους σχεδιάζουν κινηματογραφικά road trips σε έρημες εκτάσεις. Υπάρχουν στο χώρο από το 2010 όπου και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP "Represent Victory Below Eye" σε παραγωγή Chris Tsagarides. To 2015 κυκλοφόρησαν επίσημα μέσω της Frontyard την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά "The Sun" σε παραγωγή Γιάννη Νικολακόπουλου. Διακρίνονται για τις δυναμικές live εμφανίσεις τους και για την ιδιαιτερότητα των γυναικείων φωνητικών τους. Τα μέλη είναι οι Alex P. (κιθάρα), Bookies (μπάσο και φωνητικά), Stephen S. (τύμπανα) και Luna (φωνητικά).

https://www.facebook.com/putavolcanoband/
https://frontyard.bandcamp.com/album/the-sun

Angry Boy Jester

Οι Angry Boy Jester είναι μία νέα rock μπάντα που έρχεται για να θορυβήσει την πόλη. Πρόκειται για τους The Saint (Κιθάρα/Φωνή), Rendezvous Boy (Κιθάρα/Φωνή), Sonic Waste (Μπάσο), Gus Boggar (Κιθάρα/Effects), Nues (Τύμπανα). Φήμες λένε ότι το σχήμα απαρτίζεται από μέλη διαφόρων Αθηναϊκών μπαντών όπως οι Chickn, Semen Of The Sun, Yellow Devil Sauce αλλά αυτό δεν έχει ακόμα αποδειχτεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την άνοιξη θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο άλμπουμ τους, ενώ η εμφάνιση τους στο Αn Club στις 9 Ιανουαρίου θα είναι και η παρθενική.

https://www.facebook.com/angryboyjester/

Puta Volcano + Angry Boy Jester
Saturday 9.1.2016 | An Club, Solomou 13-15, Athens | Damage: 6€

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου