Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Fuel Eater (debut album "Centralia'' Release show) || Friend of Gods || Jaw Breaker || Reversed Nature || @ Ground Zero Club, 31.10.2015


Fuel Eater debut album "Centralia" release party with Friend of Gods, Jaw Breaker and Reversed Nature

Σάββατο 31 Οκτωβρίου στο Ground Zero Club, Ευελπίδων 97 Αθήνα

Eίσοδος 4 ευρώ με μπύρα, Doors open 20.30 , Live starts 21.00

Supported by:
Full Throttle Radio Show: https://www.facebook.com/FullThrottleRadioShow
2 Smoking Barrels Radio Show: https://www.facebook.com/2smokingbarrels
RockinAthens.gr: https://www.facebook.com/rockinathens
Straightonmusic.com: https://www.facebook.com/straightonmusic
FUEL EATER
Οι Fuel Eater (heavy rock από Πάτρα), ύστερα από 3 χρόνια παρουσίας στην undergound σκηνή και το ομώνυμό τους demo το 2014, έρχονται για να μας παρουσιάσουν το πρώτο τους full length album ''Centralia" σε ένα Release Party με πολλούς και καλούς φίλους!

Facebook page: www.facebook.com/FuelEater
Bandcamp: fueleater.bandcamp.com/releases
Youtube chanel: www.youtube.com/user/FuelEaterBand


FRIEND OF GODS
Οι Friend Οf Gods είναι μια τριπλέτα προβληματισμένων, ίσως και λιγο προβληματικών, μουσικών που παίζουν ένα είδος post mathcore / funk / punk / garage / metal, ή αλλιώς με μια λέξη ΧΑΟΣ. Ανήσυχα πνεύματα οι ίδιοι, δοκιμάζουν, συνδυάζουν και πειραματίζονται προσπαθώντας με λύσσα να φτάσουν στις καλά κρυμμένες αλήθειες από τις οποίες όλοι κρυβόμαστε. Τους αρέσουν οι εκκεντρικές και παράξενες μελωδίες, οι άβολοι ρυθμοί καθώς επίσης να βρίζουν και να πετάνε πράγματα ο ένας στον άλλον πάνω στη σκηνή. Αυτή την εποχή οι Friend of Gods πραγματοποιούν live με υπέρμετρο ζήλο, καθώς το απολαμβάνουν ιδιαίτερα, ενώ ολοκληρωσαν την παραγωγή του πρώτου τους album με τίτλο “Μad Μusic For The Apes". Τέλος, οι Friend of Gods δεν πιστεύουν, ούτε έχουν κάποια σχέση με θεούς και θρησκείες.
Ο πρώτος δίσκος Mad music for the Apes έχει ήδη κυκλοφορίσει και μπορείτε να τον βρείτε έδώ:

Bandcamp: friendofgods.bandcamp.com/album/mad-music-for-the-apes
Facebook page: www.facebook.com/FriendOfGod


JAW BREAKER
Οι Jaw Breaker δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2012 από μια παρέα φίλων. Μέσα από πολλές πρόβες και πειραματισμούς κατέληξαν σε ένα stoner/southern metal μουσικό ύφος. Το φθινόπωρο του 2013 και μετά απο αλλαγές στην σύνθεση της μπάντας, φτάνουν στην σημερινή τους σύνθεση. Ηχογραφούν τρία απο τα κομμάτια τους με δικά τους μέσα και παραγωγή και βάζουν στόχο πλέον τις live εμφανίσεις τους και την ηχογράφηση του πρώτου τους ΕΡ(αναμένεται στο live αυτό)

Facebook page: www.facebook.com/pages/Jaw-Breaker/518879578190213


REVERSED NATURE
Ξεκίνησαν το 2008 με σκοπό και μόνο τη δημιουργική διέξοδο από τη καθημερινότητα,και την εμπειρία καινούργιων και διαφορετικών βιωμάτων.Μέχρι στιγμής έχουν κάνει αρκετά live με τα περισσότερα να έχουν γίνει στην Αθήνα.Το μουσικό φάσμα που κινούνται είναι η ψυχεδελική ροκ μουσική βασισμένη στο jamming.Έχουν κυκλοφορήσει τρείς δίσκους το “Nature Reversed” ,“Junkie for a Guide”και «Into the limbo» το οποίο κυκλοφορεί σε μορφή βινυλίου μέσω της Cosmic Eye Records και σε ηλεκτρονική μορφή μέσω της σελίδας στο Bandcamp.Aυτη τη περίοδο είναι σε κατάσταση δημιουργίας καινούργιας μουσικής,αλλά δε λένε ποτέ όχι σε συναυλιακές εμπειρίες

Facebook page: www.facebook.com/ReversedPsychedelia
Bandcamp: reversednatureband.bandcamp.com/
http://cosmiceyerecords.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου