Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015

Duoyu, Red Elephants & Golden Mouth @ Ικαρία, Παραλία Ιερό, Φάρος

 
Duoyu, Red Elephants & Golden Mouth @ Ικαρία, Παραλία Ιερό, Φάρος
Την Παρασκευή 31 Ιουλίου, στην παραλία Ιερό της Ικαρίας θα μοιραστούν τη σκηνή οι εκρηκτικοί Duoyu, οι συναρπαστικοί Red Elephants & οι πειραματικοί Golden Mouth, ενώ η βραδιά θα ξεκινήσει υπό τους ήχους των djs Rude Boy και Afromanos.

Σε μια τοποθεσία υποβλητική, άρρηκτα δεμένη με το θεό Διόνυσο, τα συγκροτήματα υπόσχονται να οργιάσουν πάνω στο τρίπτυχο ρυθμού, μελωδίας και έντασης. Ένα live μυσταγωγία στο νησί του Ικάρου, που όσοι θα τύχει να βρίσκονται στο νησί δεν πρέπει να χάσουν.

Duoyu

Οι Duoyu είναι ένα ανεξάρτητο αγγλόφωνο ροκ συγκρότημα που σχηματίστηκε στην Αθήνα το 2010. Με επιρροές που κυμαίνονται από alternative rock, funk, garage, ως την πειραματική μουσική, οι δυνατές γκρούβες, τα «πειραγμένα» ηχοτοπία της τρομπέτας, τα μελωδικά φωνητικά και οι αυτοσχεδιασμοί επί σκηνής, καταφέρνουν να δημιουργήσουν τον προσωπικό ήχο της μπάντας. Αεικίνητοι, επικοινωνιακοί και ευρηματικοί στα live, έχουν ήδη στο ενεργητικό τους πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε μεγάλες μουσικές σκηνές και festivals σε όλη την Ελλάδα. Το Μάιο του 2014 ηχογράφησαν το πρώτο ανεξάρτητο album τους με τίτλο “Atomic Clock” στο MothStudio με παραγωγό τον Jimmy Spliff (The Last Drive, Nightstalker, The Earthbound, Deus-x-Machina), το οποίο είναι διαθέσιμο για download στο bandcamp.

Site: http://www.duoyuband.com
Bandcamp: http://duoyuband.bandcamp.com/releases
Facebook: https://www.facebook.com/Duoyu.band
Soundcloud: https://soundcloud.com/duoyu
YouTube: https://www.youtube.com/user/duoyuband/videos
Contact: duoyu.band@gmail.com

Red Elephants

Οι Red Elephants είναι ένα post rock-instrumental συγκρότημα, το οποίο σχηματίστηκε το 2010 στην Ικαρία και συνεχίζει μέχρι σήμερα να πειραματίζεται με καινούργιους ήχους, συνδυάζοντας διαφορετικά είδη. Ενώ η αρχική σύνθεση του συγκροτήματος ήταν δυο κιθάρες ένα μπάσο και
τύμπανα, το 2014 απέκτησε και δεύτερο μπάσο σε συνδυασμό με ηλεκτρονικούς ήχους, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο τους μουσικούς πειραματισμούς του. Το 2012 οι Red Elephants πραγματοποίησαν την πρώτη ηχογράφηση του demo τους στο Akron Studio. Το ηχογραφημένο demo, καθώς και αλλά κομμάτια, παρουσιάστηκαν στο πρώτη ζωντανή εμφάνιση τους στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2012 στο After Dark. Η δεύτερη ζωντανή εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στο Αν Club της Αθήνας το Νοέμβριο του 2014. Αυτή την περίοδο το συγκρότημα δουλεύει το πρώτο ολοκληρωμένο του EP, που ευελπιστεί να πραγματωθεί πριν το τέλος του 2015 στην Ικαρία, με την
πολύτιμη συμβολή αδερφών και φίλων.

Soundcloud: https://soundcloud.com/red-elephants
Bandcamp: https://redelephantstheband.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/RedElephantsBand
YouTube: https://www.youtube.com/user/redelephantsband
Contact: redelephantstheband@gmail.com

Golden Mouth

Αυτοσχεδιασμοί, πειραματισμοί και εκπλήξεις ανάλογα τη διάθεση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η συναυλία αρχίζει στις 20:00. Παραλία Ιερό, Φάρος, Άγιος Κήρυκος, Ικαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου