Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

HEAVIER THAN GOD: Πρεμιέρα νέου τραγουδιού για το superband με μέλη των The Darkstar, One Block Society και Lord 13

 Οι Αθηναίοι punk-doomsters HEAVIER THAN GOD, μετά από πάνω από μια δεκαετία τζαμαρισμάτων και σπάνιων συναυλιακών εμφανίσεων, δίνουν επιτέλους το δυναμικό παρόν στην –πλέον ανερχόμενη- εγχώρια doom rock σκηνή, παρουσιάζοντας ένα νέο τραγούδι από το επερχόμενο full length album τους με τον σαρκαστικό τίτλο “The Self-Titled Album”. Ο –επίσης σαρκαστικός- τίτλος του τραγουδιού είναι “Doomed and Confused” και απότελεί ένα έξοχο δείγμα αυτού που οι ίδιοι απόκαλούν doom-punk.


Ακούστε το εδώ:Οι HEAVIER THAN GOD –τηρουμένων πάντα των αναλογιών- αποτελούν ένα άτυπο superband, έχοντας στις τάξεις τους μέλη και πρώην μέλη σχημάτων που έτυχαν ή και τυγχάνουν μεγάλης αποδοχής από το εγχώριο κοινό, όπως οι The Darkstar, One Block Society (R.I.P.) και Lord 13.
Το promotion της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς (που αναμένεται να κυκλοφορήσει και επίσημα μέσα στους επόμενους μήνες) μοιάζει να έχει αναλάβει η εγχώρια ανεξάρτητη δισκογραφική Trailblazer Records, που μάλιστα είναι αυτή που δημοσίευσε το νέο τους τραγούδι, ενώ οι ίδιοι δεν αποκλείεται σύντομα να ανέβουν και πάλι στο stage για να την παρουσιάσουν στο ευρύτερο κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου