Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Hedvika και Cosmic Plunge live στο Six D.O.G.S



HEDVIKA & COSMIC PLUNGE

Live στο Six D.O.G.S. (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)

Πόρτες: 21:30 - Έναρξη: 22:00 - Είσοδος: 3 ευρώ

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015





Το Σάββατο 14 Μαρτίου οι Hedvika υποδέχονται τους -εκ Κρήτης ορμώμενους- Cosmic Plunge σε μία συναυλία που επιδιώκει νααφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στα δρώμενα του ευρύτερου σκληρού ήχου της πόλης.

Οι Hedvika δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2011 στην Αθήνα. Τα αρχικά μέλη του συγκροτήματος είχαν ήδη και συνεχίζουν να έχουν ενεργή παρουσία στην ακραία underground σκηνή. Με βασικές επιρροές από μπάντες όπως οι Isis, Neurosis και Rosetta,διαμόρφωσαν την δική τους χροιά, ένα μείγμα ατμοσφαιρικού sludge με post metal διαθέσεις, μέσα από πολύωρη ενασχόληση και αφοσίωση στο studio.

Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “The Evidence of Absence", είναι ένα concept album που πραγματεύεται μια παραβολική ιστορία μέσα από την προσωποποίηση ενός παράλληλου σύμπαντος.

Έχουν εμφανιστεί σε live στην Αθήνα και πολεις της επαρχίας (Βόλο, Πάτρα, Χανιά, Ηράκλειο) μοιραζόμενοι την σκηνή με πολλές αξιόλογες μπάντες όπως οι Long Distance Calling, 1000mods, Universe217 κ.α.. Αυτόν τον καιρό βρίσκονται στο κατώφλι μιας νέας κυκλοφορίας ενώ παράλληλα δουλεύουν νέο υλικό.

Οι Cosmic Plunge σχηματίστηκαν τον Μάιο του 2010 στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου με οδηγό τις κοινές τους μουσικές καταβολές, ξεκίνησαν αμέσως να δουλέυουν δικό τους υλικό, επηρεασμένοι από τις τρεις τελευταίες δεκαετίες του rock, ειδικώς της Doom/Heavy Rock σκηνής. Τον Φεβρουάριο του 2014 ηχογράφησαν το debut full length album τους, “Wanderers on the Face of the Earth”, το οποίο περιέχει 7 τραγούδια και κυκλοφόρησε στα τέλη Νοεμβρίου του 2014.

***
LINKS:
www.facebook.com/pages/Hedvika/134781709931963

www.hedvikamusic.bandcamp.com

www.facebook.com/CosmicPlunge


www.cosmicplunge.bandcamp.com

***

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
• Six D.O.G.S.: info@sixdogs.gr – 210 3210510

***

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου